tisdag 22 januari 2013

Förlåt mig, men du är allt jag har



" Om jag förlorar dig, så förlorar jag synen. Om jag förlorar dig, då har jag ingen kvar. Förlåt mig, men du är allt jag har. " 
Jag önskar jag vore stark. Jag önskar jag hade kontroll. Men det har jag inte, jag är bara en stor klump med fett och imperfektioner. Jag ser ju precis ut som i augusti nu... Vad var det som gick fel? På några veckor kan jag förändras så mycket...

10 kommentarer:

  1. Du ser verkligen inte likadan ut på bilderna, man ser verkligen skillnad. Och jag tror att du innerst inne ser, och vet det själv. Och plus att det BARA är tre månader mellan bilderna är tagna, man kan inte bli så mycket smalare på så lite tid.
    Och att du inte är stark?! Du är så jävla stark, för om du inte vore det så skulle du antagligen inte vara här idag.
    Har sagt det här förr, men säger det igen för jag tror att man aldrig kan säga det för mycket; du är jättefin. Och även om du inte tror på det själv, så är du I-N-T-E tjock.
    Jag tycker du har otroligt fin stil, och du är jättefin precis som du är! Så fortsätt kämpa, och försök att tänka positivt, för det finns ändå så mycket fint. Och om det nångång känns som du är ensam, så är du inte det. Jag tror du har jättefina kompisar som finns där för dig när det behövs, annars om du har nånting du vill prata om så (kanske låter lite konstigt eftersom vi inte ens känner varandra) kan du alltid säga nånting till mig, för jag tror du vet vem jag är! ;) Kram<3 /J

    SvaraRadera
  2. Moa, du är så otroligt vacker på BÅDA bilderna ska du veta! Önskar verkligen att du kunde inse det själv.. Ta hand om dig och fortsätt kämpa, du är så otroligt stark, annars skulle du inte ha orkat kämpa så här länge! <3

    SvaraRadera
  3. Du är verkligen inte tjock, inte fet, inte överviktig!! Du är smal, vacker och så perfekt som en människa kan vara. Jag kan lova dig att folk runt omkring dig, folk i din skola (främst flickor då), ser på dig och tänker "jag vill också vara smal".
    Jag skulle vilja tipsa dig om att inte tänka så mycket på det här med vikt, hur mycket spelar det för roll egentligen?? vad har det för skillnad om man har en aning utstickande mage eller inte?! (Nu menar jag inte att du skulle ha det!)Vad jag menar är att det finns så mycket annat att tänka på och oroa sig över, så varför haka upp sig på en sån liten sak som vikt..
    Så snälla, stör dig inte på din vikt, låt det inte hindra dig från att ha kul och vara glad, du är ung än, tänk vad lite tid man har på sig att vara ung och galen?
    Sköt om dig, Du är värd mer än du tror! kram <3

    SvaraRadera
  4. Moa,du e jätte fin...å du är jätte stark, måste säga att du är modig som vågar skriva om allt som händer i ditt liv just nu, kämpa Moa! kram <3

    SvaraRadera
  5. Du är lika vacker på båda bilderna, men du är nog smalare på december-bilden. Du är en så fin människa, låt inte något komma ivägen för dig.

    //en som e avis på din kropp..

    SvaraRadera
  6. Snälla moa due jätte fin å de e så jobbit då du int själv fatar de..:(
    Jag tkr int om mej fö ja e "fö smal" int anorexi vägen utan ja har svårt me att hitta jeans som ser snygga ut för mina ben är så smala/små va ska man sej?? jag har alltid varit avis på de som haft "muskelben" ja vet int rikti va ja ska andvänd fö ord fö de,allti då ja siir dejj i skolan så fatar ja int vf de blev så här due så otrolit fiin å due så långt ifrån tjock.Jag drömmer om din kropp.
    observera ja mena int att jag e smal å perfekt ja mena bara att jag int sku vila va så där perfekt smal fö ja tkr människor som har mer fett e så myki snyggare Kram på dejj hoppas int dehär fo helt fel! <3

    SvaraRadera
  7. vet hu de känns dedär me att int känna sej stark o utan kontroll , man kan int släpp de.. man ska vara smal om man vill de, och du e jätte fin nu ! :)

    SvaraRadera
  8. Älskar din lurvmössa. Den är är så himla rar. :'D
    Var köpte du den?

    SvaraRadera
  9. Du är inte tjock. Sluta bara.

    SvaraRadera
  10. Du ser så sjukt bra ut på båda bilderna..!
    Jag förstår int alls varför du tycker att du inte är bra som du är, för du är verkligen så himla fin både på utsidan och insidan o de e så himla frustrerande hur du int ser det. /L

    SvaraRadera