torsdag 20 juni 2013

Yesterday




Godmorgon! Jag, Julia, Vicki och Linda vaknade för en stund sen, vi har sovit i tält på min gård, hahah. Vi for till  BurgerGrill och Korvgörans inatt, vi hann precis före de stängde, fast det var helt dött i stan... Trängdes i tältet med folk och satt och pratade om alltmöjligt. Och vad sker idag då? Vet inte riktigt, imorgon är det ju midsommar och jag har inte en aning om vad som ska ské, vill hitta på något kul iallafall. Någon som vet nåt?

5 kommentarer:

  1. Hur får man bloggens rubrik i mitten ? :) (på blogspot då ^^)

    SvaraRadera
    Svar
    1. & hur får du dina bilder så stora? :)

      Radera
    2. Du går in på Malldesignern, sedan på "Avancerat" och skrolla ner till "Lägg till CCS" och så lägger du in denna text i rutan:

      h3.post-title {
      margin: 0;
      font: $(post.title.font);
      text-align: center;
      }

      Och sedan sparar du bara genom att trycka på "Använd i blogg". :)

      Radera
    3. Och jag glömde säga, jag gör mina bilder så stora genom att jag först redigerar storleken på dem i PhotoScape (till 960 px i bredd) så att det ska matcha min blogg. (Har du en "mindre" blogg, alltså inläggsfältet är ganska litet, måste du prova dig fram till vilken storlek på bilder som passar din blogg så att bilderna inte går utanför mallens kanter.) Och sedan när jag gör ett inlägg trycker jag bara på "Ursprungsstorlek" på bilderna.

      Radera