måndag 8 juli 2013

Uppdatering

Hej på er! Nu sitter jag här i Stockholm och tänkte uppdatera bloggen lite när jag endå fick tag på nätverk. Tyvärr måste jag säga jag varken har en kamerasladd och datorn har ingen SD-kort-plats, så jag kan inte sätta in några bilder, dem visar jag upp sedan när jag är hemma. Iallafall, så igår, söndag, åkte vi med bil till Åbo, där vi gick ombord på Viking Grace. Kan bara säga att den färjan är den snyggaste jag varit på, lugnt sagt! Den är ju ganska ny och så, allting var modernt och såg lyxigt ut, så det var synd att vi gick på båten klockan 21 och kom till Stockholm kl. 06:30, man hann just och just utforska båten och det blev inte så mycket sömn inatt heller... Men aja, vi sov på båten och så kom vi iland tidigt imorse, därifrån åkte vi till ett radhus som vi får låna under vår visit (av en släkting) och efter några timmar styrde vi mot Tom Tits Experiment, (läs mer om det på deras hemsida). Jag hade inte så stora förväntningar, jag trodde främst att det skulle bli tråkigt eftersom det såg ut som något väldigt barnsligt ställe... Men det var faktiskt riktigt värt att åka dit! Där fanns många olika experiment och intressanta uppfinningar man fick bekanta sig med, och stort var det också. Även fast det såg ut att vara mest småbarn på stället tyckte jag det var kul, haha... Där spenderade vi några timmar och åkte sedan via Heron City, ett shoppingcenter, jag köpte inget, det var mest sport-butiker och cafér och sådant där, och så åt vi mat på Ikea som var precis intill köpcentret och gick ett snabbt varv genom Ikea och köpte några småsaker. Sedan åkte vi till radhuset som ligger riktigt nära en strand, så syskonen var och simmade (det var för kallt i luften för mig tyvärr) och jag kollade på. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar troligen Gröna Lund och senare på kvällen kaaanske Allsång på Skansen! AHYEAH, då får man se bland annat Anton Ewald! Omg, haha, dream-come-true..!

7 kommentarer:

  1. Vilket/vilka objektiv använder du? Jättefin blogg btw ! :)

    SvaraRadera
  2. På insta så lägger du som 5000 såndä tags juttuna så du ska få likes .. Som på denhär bilden : breakfast #breakie #healthybreakfast #healthyliving #healthychoices #healthyeating #fitnessfood #fit #fitfam #fitfamlife #nutrition #eatforabs #eatclean #eatcleangetlean #motivation #motivationforfitness #foodstagram #foodporn #foodgasm

    Hur många gånger måst du lägg healthy fit osv. -.- å du som kommentera på martinas blogg om dehär !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså vafan, det finns tuseltals andra instagrams som lägger lika mycket eller mer health-spo taggar. Kolla bara in @Fitnessbyevelaan @Fitgrossisten @Coconutvanillasugar @Fitbysam osv. De har många followers och det finns skitmånga som älskar deras instagrams. Fan att du ska komma och kommentera ANONYMT på bloggen, om du stör dig på hur jag är/vad jag gör ska du fan komma och säga det rakt ansikte mot ansikte, då kanske du skulle få lite respekt, men då du kommenterar anonymt så måste jag bara säga att jag blir jääääävligt irriterad och arg. Om man inte vågar uttrycka vem man är när man kommenterar något negativt på en blogg så ska man inte kommentera något skit alls.

      Radera
    2. Haha rageeee
      ja sa ju bara min åsikt . Gö va du vill å skriv va du vill xD

      Radera
    3. Ja men om du ska jö he anonymt e du faan så feg.

      Radera
  3. Hur får man den instagramgadgeten du har på bloggen? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara att klicka på någon av Instagram bilderna och så kommer en sida upp, och så trycker du på "Click Here" högst upp. :)

      Radera