lördag 13 juli 2013

Sverige resan - bilder

Viking Grace


De hade en fin smoothie-bar, hihih provade en jordgubb-kokos-smoothie

Utsikt från Sun Deck

Tom Tits experiment

Stor trigger förlåt, men jag var bara tvungen att älska denhär förvrängda spegeln en stund

Broshan var stolt över att ha byggt något som var längre än han själv haha

De hade ett periodiskt system i stolar ehh

Köpte dessa organiska & ekologiska mellamål, skitäckliga men bättre än pure chemicals..

Lunch @Gröna Lund

Spegel hej!

Härnösand

Shopping-bilder kommer upp senare!
Ja, här kom då några bilder jag orkade redigera från Sverige resan. Lite från båten, lite från Tom Tits Experiment, lite från Härnösand. Inte så många från själva Stockholm men jag lämnade hem kameran när vi var i stan och shoppade så att... Inatt kom vi iallafall hem, med Wasaline, från Umeå till Vasa och så körde vi hem. Nu ska jag snart inviga nya träningskläder och åka till gymmet, har saknat det enormt hahah! Blev skitsur när vi körde förbi ett gym i Sverige, har ju inte kunnat träna sedan lördags! Nu blir det att ta nya tag och komma on the track igen! Skriver mer senare idag.

6 kommentarer:

  1. Såg dej på båten på Wasaline jag va å där :)

    SvaraRadera
  2. Vad gör man vid Tom Tits Experiment?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är typ samma som Tietomaa som finns i Oulu, om du vet vad det är? Iallafall så fanns den flera "projekt", experiment och roliga saker, man fick testa hur bra balans man har, använda tyngdkraft på olika sätt, jämföra olika metallers vikter, gå i en spegellabyrint, använda tankekraft för att flytta en boll, se på många tavlor med illusioner, och så fanns det mycket "tankenötter" och mycket som har med fysik&kemi att göra, lite om människokroppen och dess delar och så om hur musik förändrar våra känslor och en massa mer som inte går att förklara i text heh!

      Radera
  3. ooh gaad va snygg due Moa, älskar den där bilden som du tog då du had den där jeans jackan på dig. Verkligen snygg <3

    SvaraRadera