måndag 23 december 2013

The day before Christmas

dat quality, och hahah snygg julgran men det räknar man ju med när man har småsyskon som bara kastar in lite pynt här och där
kissimirri ♥

Morning! Ser ut att bli en riktigt bra dag idag, humöret på topp och jul-stämningen på topp! Nu tycker jag att vi glömmer mitt (icke-)bloggande som det sett ut på senaste tiden och börjar om, visst låter det som en bra idée?
Nu har man fått jullov efter en lördag i skola, men vi var bara i skolan i 1 ½ timme och hade frågesport så det var inte så plågsamt när man visste att man skulle vara ledig i mer än en vecka sedan. På lördagskvällen for jag till Saras och firade Sara som fyllde 14 år, grattis fjortis haha! Gårdagen spenderades mestadels hemma, klädde julgranen, bakade, julstädade och myste. Och nu så ser man att det snöar när man kollar ut genom fönstret, åh så skönt! Vill ju inte ha en jul utan snö, som det såg ut att bli, får hoppas vädret tillåter snön att stanna kvar en stund då också...! Nu ska man njuta av ledigheten, ge sig ut för att dela ut den sista julklappen till bestie, hoppa i träningskläderna och träna! Ni ska ha en riktigt bra dag i väntan på morgondagen hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar