måndag 6 januari 2014

Ledig måndag

fina bilder från igår haha, taggad att göra gifs eller?

Trettondagen är det ju idag som ni säkert alla vet innebär en måndag utan skola, skönt. Filmen som vi kollade igår var helt okej, det var helt fullbokat så Julia fick ingen biljett, stackarn som blev besviken och måsta fara hem hahah. Idag har det inte hänt så mycket, tagit en chilldag och vilat och Vicki var här en sväng, har sjukt sore:a armar idag uähh, och nu har egentligen inget mer att säga och det känns som att det inte blir något bra av det här inlägget men bättre med lite uppdatering än ingen uppdatering eller hur? Skriver mer imorgon, ha det så bra sålänge!

11 kommentarer:

  1. Om du "tycker om nån" hur beter du dig brevidd "Hen"?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså de beror ju helt på situationen å om du menar nån ja riktitriktit tycker om eller om du menar nån ja "bara" har en crush på, om ja känner pesonen eller int, om ja har nå kaverina omkring osv, men tror ja blir antingen rikti blyg eller rikti utåtrikta eller så, men de beror ju på personen å så, ibland kanske de int syns alls å ibland kanske de e alltför obvious... xd

      Radera
    2. t.ex i skolan på rasten eller i ett klassrum? ser du på personen när du får chansen? eller sitter du bara o kollar ner i boken som man säger.

      Radera
    3. haha nå alltså personen ja tycker om nu går no int i min skola xd :) men int vejt ja nu rikti, beror väll påå

      Radera
  2. btw,ser du nå utan glasögon? du passar skitbra både med o utan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har -2.75 på ena öga å -3 komma nånting på andra, så nää int rikti myki allt e noo suddit men no kan ja ju funktioner endå ahah men ja kan ju noo ha linser fast ja int har nåå just nu :) men föredrar no glasögon, känne mej naken utan haha, men tackar!

      Radera
    2. Om du var naken och hade glasögon på dig skulle du känna dig naken?

      Radera
  3. Faller du in love snabbt?

    SvaraRadera
  4. hur vill du att din nästa kille ska se ut? (helt ok om det är en tjej)

    SvaraRadera
  5. så du får en sak på klart: e no straight, men javet redan svare på denhär frågan :') :*

    SvaraRadera